De vânzare afacere agroturism "PENSIUNEA LA MARIOARA"

Ocna Sugatag - 475,000 €
272 11 1/1
ID 990335


Descriere

Vrei sa fii proprietarul unei pensiuni în inima Maramureșului, într-un loc rupt parcă dintr-un colț de Rai ?
Vino la UMBRELLA ESTATE !

Îți oferim spre vânzare o pensiune ultradotată situată în unul din cele mai frumoase sate din Maramureșul istoric - în satul BREB, comuna Ocna Șugatag, respectiv, “Pensiunea MĂRIOARA”.
Aici, tradiția și liniștea satului maramureșean, a oamenilor deosebiți, ospitalieri, îi fac pe cei care vin pentru prima dată să își dorească să se reîntoarcă curând.
Pe lângă construcția nouă, cu o arhitectură modernă, proprietatea dispune și de o alta construcție veche de aproximativ 100 de ani, din lemn, gata și aceasta pentru primirea oaspeților.
Construcțiile au toate dotările moderne, totul la superlativ, pornind de la wi-fi, TV, loc de joaca pentru copii, spatii de recreere, grătar etc.
Casa nouă este compusa din P+1Ep+Mp, în suprafața desfășurată de 384 mp, fiind compartimentată astfel 11 camere, 10 dormitoare,13 bai, o bucătărie.
Casa veche, tradițională maramureșeană de aproximativ 100 de ani, cu motive tradiționale autentice este formată din 2 camere la parter și două la mansardă, fiecare cu baie proprie.
Proprietatea are și două anexe: o căsuță din lemn 6x3, horincie cu un cazan din cupru de 250 l, cu toată instalația aferentă, cuptor pentru pâine, afumătoare, barbeque și sobă.
Terenul este împrejmuit și are 2 porți maramureșene din lemn.
Există posibilitatea de amplasare pe terenul liber de încă o construcție cu intrare separată.

Pentru detalii puteți accesa și următoarele Link-uri:
https://www.youtube.com/watch?v=Heq8dJ7NmlM
https://www.youtube.com/watch?v=osqzVGCbNX8

Vă așteptăm la vizionare !

Facilitati