Spatiu comercial+apartament 1 camera de vanzare, central Cluj-Napoca !

Cluj-Napoca - Ultracentral 365,000 € + TVA
166 3 3 D
ID 1756835


Descriere

Vrei să-ți dezvolți o afacere ?
Vrei un spațiu pentru vanzare in zona centrala, pentru firma ta în municipiul Cluj-Napoca, respectiv str. Stefan Ludwig Roth ?
Vino la UMBRELLA ESTATE și îți oferim să alegi cea mai bună soluție.
Vă propunem spre vanzare, un spațiu cu alta destinatie, (comerciala) in suprafata de 121m², unde se desfasoara o activitate comercial (Catering). Spatiul este situat la subsolul cladirii, compus din 5 pivnite. Spatiul este compartimentat si dotat cu aparatura necesara desfasurarii activitati de preparare a diferitelor tipuri de meniuri, care se livreaza la domiciliul clientilor prin curieri specializati.
Proprietatea este compusa din Subsol+Parter. La parter se afla un apartament compus dintr-o camera, bucatarie, baie, camara de alimente, in suprafata de 45m². Proprietatea are 5 locuri de parcare in curte. Proprietatile au teren cota parte din curte inchiriat de la Primarie, in suprafata de 138m². Apartamentul are pod cu posibilitate de mansardare. De asemenea, are pivnita.
Proprietatea se vinde cu preluarea chiriasului. Pretul de vanzare este de 365.000€, + TVA, negociabil., ambele proprietati.
Ai șansa să fii printre primii care îi exploatează potențialul absolut extraordinar.
Va stam la dispozitie si cu servicii gratuite de intermediere credite prin KIWI FINANCE: ''Noi gasim banca ce indeplineste conditiile tale''
Va așteptăm cu drag la vizionare !

Facilitati

  • Apă
  • Canalizare
  • Curent
  • Gaz